Dányi Lászlóné, a Langwest Nyelvi Központ igazgatója

Dányi Lászlóné, a Langwest Nyelvi Központ igazgatója

A Langwest Nyelvi Központ az Észak-magyarországi Régió vezető nyelviskolája. Két évtizede foglalkozunk felnőttoktatással, fő tevékenységünk angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz nyelvtanfolyamok szervezése és tartása főként Miskolc és Eger vonzáskörzetében.

Oktatási rendszerünk kialakításakor arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb oktatási formát és mindazt a szolgáltatást, mely az eredményes nyelvtanuláshoz szükséges.

Szolgáltatásaink minőségét az engedélyezett felnőttképzési intézményi cím, valamint engedélyezett angol és német nyelvi képzési programjaink biztosítják.

Iskolánk a BME általános, valamint gazdasági nyelvvizsgáinak államilag elismert vizsgahelye.

A kiérdemelt szakmai és minőségirányítási címek azt az elhivatott munkát jelzik, amelyet évek óta végzünk az idegennyelv-oktatás területén. Tanáraink szívügyüknek tekintik a hatékony nyelvoktatást. Szakmai felkészültségük, az új iránti fogékonyságuk, illetve a hallgatókkal kialakított barátságos kapcsolatuk biztosítéka a sikeres nyelvtanulásnak.

Korszerűen felszerelt tantermekben kellemes, nyugodt légkörben, kis csoportokban vagy egyénileg folyik a nyelvtanulás. Az oktatás és a szakmai munka eredményességét és változatosabbá tételét segítik a modern nyelvkönyvek és folyóiratok, a multimédiás nyelvoktató segédanyagok és az idegen nyelvi hanganyagok. Vezetőtanáraink az oktatás színvonalának biztosítása érdekében rendszeresen látogatják az órákat, ellenőrzik a tantervek és óratervek betartását.

Nyelviskolánk a tanulói igényeket figyelembe véve, többéves szakmai tapasztalat alapján különböző szekciókat hozott létre, hogy diákjaink minél hatékonyabban valósítsák meg nyelvtanulási céljaikat. Az általános és középiskolás diákok, valamint a felnőttek és a cégek egyaránt megtalálhatják itt a számukra legmegfelelőbb képzési formát. A tanulni vágyók a szintfelmérés után tudhatják meg, mely csoportban kezdhetik el tanulmányaikat. A tanfolyamokat kezdőtől felsőfokig, az Egységes Európai Nyelvi Keretrendszer követelményeinek (A1-C1) megfelelően indítjuk. A szintrendszerben a tanulók előre kiszámíthatóan haladhatnak a kívánt nyelvtudás megszerzése felé.

A minőségi nyelvoktatás iránti elkötelezettségünk eredménye, hogy elégedett hallgatóink száma évről évre növekszik.

Reméljük, hogy hamarosan Téged is hallgatóink között üdvözölhetünk.