LANGWEST KEDVEZMÉNYEK CSOPORTOS KÉPZÉSEKHEZ

……. mert értékeljük a hűséged, és az ajánlásod

Vár Téged 2023-ban is a Langwest Nyelvi Központ!

Használd ki felsorolt lehetőségeinket, és csökkentsd nyelvtanulásod költségeit!

-10 % – AJÁNLÁSI KEDVEZMÉNY:

AJÁNLJ MINKET ÉS HOZD MAGADDAL barátodat, barátnődet, ismerősödet, szomszédodat, kollégádat 2023.-ban induló általános csoportos tanfolyamainkra, és amennyiben mindketten beiratkoztok hozzánk, akkor 10% kedvezményt kapsz képzésed díjából.

-5-5 % – CSALÁDI KEDVEZMÉNY:

TANULJ EGYIDŐBEN CSALÁDTAGODDAL! Ha egy családból a 2023. évi csoportos általános tanfolyamunkon legalább 2 fő (férj-feleség; szülő-gyerek; vagy 2 testvér) iratkozik be iskolánkba, akkor 5-5% kedvezményt  biztosítunk a tandíjból!

-10 % – EGYÖSSZEGŰ BEFIZETÉS KEDVEZMÉNY:

TERVEZD MEG NYELVTANULÁSOD! Iratkozz be több egymást követő 2023. évi képzésre / modulra, így a 90 órás általános csoportos tanfolyam díjából 10% kedvezményt adunk a teljes tandíj egy összegben történő befizetése esetén.

-5 % – VISSZATÉRŐ KEDVEZMÉNY:

FOLYTASD NÁLUNK  A NYELVTANULÁST a célod eléréséig! Befejeztél egy kurzust, de még nem érted el a célod? Iratkozz be hozzánk a következőre is, és mi 5% kedvezménnyel díjazzuk ezt a jó döntést! (A kedvezmény folyamatos tanulás esetén, az általános csoportos képzésre érvényesíthető!)

-10 % – VÁLLALATI HALLGATÓI KEDVEZMÉNY:

IGÉNYELJ LANGWEST VÁLLALATI UTALVÁNYT! A vállalati nyelvoktatásban résztvevők 10 % kedvezményre jogosító utalványt kérhetnek, amelyet családtagjaik, barátaik vagy saját maguk egyaránt igénybe vehetnek lakossági általános csoportos tanfolyamainkon.

A kedvezményeink NEM vonhatóak össze, részletes tájékoztatásért keresd az ügyfélszolgálatainkat az alábbi elérhetőségeken!

Részletfizetési lehetőség egyéni képzéseinknél
Ha a jelentkező legalább 30 órára és egy hónapnál hosszabb tanfolyamra köt képzési szerződést iskolánkkal, akkor nyelvtanfolyamának ára két részletben is fizethető. Kérjük, jelezze tandíja befizetésekor részletfizetési igényét.

Áfamentes tandíjak

> Nyelvképzési kínálatunk