Langwest az üzleti élet szolgálatában

A szlogen nálunk nemcsak szlogen, hanem valós tartalmat jelent. Az intézményünkben tanuló cégek és szervezetek munkatársai, vezetői elfoglaltak, határozott céljuk, elképzelésük van a nyelvtanulást illetően, és az igényes, hatékony megoldásokat keresik. Mi ehhez alkalmazkodva alakítottuk ki képzéseinket és támogató szolgáltatásainkat, hogy minél előbb az üzleti életben használható nyelvtudást szerezzenek a segítségünkkel.

Partnereinknek a klasszikus nyelvtanfolyamokon túl jóval többet nyújtunk. A vállalati, intézményi nyelvoktatás sajátosságai alapján egyedi nyelvoktatási struktúrát alakítottunk ki, amely a cégek valós igényeit elégíti ki. Képzési programjainkat rugalmasan tudjuk kialakítani a megrendelő igényei szerint, és testre szabott gyors megoldásokkal segítjük nyelvi fejlődésüket.

A nyelvoktatáson túl igyekszünk teljes körű szolgáltatás nyújtani, a sajátos tanfolyamszervező rendszerünkkel az első pillanattól az utolsóig biztosítani tudjuk a pontos és hatékony oktatásszervezést, a felelős adminisztrációt, dokumentációt, hogy partnereinknek minél komplexebb szolgáltatást nyújtsunk. Ugyanakkor szakértelemmel, személyes törődéssel támogatjuk a humán erőforrás fejlesztését, az egyéni kompetenciafejlesztést, a karriertervezést, a teljesítményértékelést.

Célunk az, hogy a vállalati nyelvoktatásban egyedülállóan komplex, költséghatékony és kiváló minőségi szolgáltatást nyújtsunk, és hozzájáruljunk partnereink üzleti sikeréhez.

Ha szakértő és megbízható nyelvoktató partnert keres, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Dányi Anna                                                        Dányi László

ügyvezető igazgató                                           ügyvezető igazgató