online jelentkezes

Milyen nyelvvizsgára jelentkezhetek? És hol vizsgázhatok?

A BME Nyelvvizsgaközpont által meghirdetett angol, német, francia nyelvvizsgákra jelentkezhetsz online felületünk segítségével. Ha vizsgahelyként a Langwest Nyelvi Központot választod az egri és a miskolci vizsgahelyszíneinket tudjuk ajánlani. Francia vizsgát nem szervezünk mindkét helyszínen (Eger, Miskolc). Francia szóbeli és írásbeli vizsgákat csak miskolci helyszínen bonyolítunk.

A jelentkezés menete

Első lépésként kiválasztod, milyen nyelvből, milyen szinten, milyen típusú vizsgára szeretnél bejelentkezni és ezt melyik vizsgahelyen kívánod letenni.

Ezt követően hozod létre saját felhasználói fiókodat az e-mail címed megadásával. Kérjük, ügyelj arra, hogy pontosan adj meg minden információt, különös tekintettel a személyes adatokra, amelyeknek meg kell egyezniük a személyi okmányon szereplő adatokkal (pl.: esetleges harmadik neved, édesanyád leánykori neve)! A fiók létrehozását követően visszaigazoló e-mailt kapsz a belépéshez szükséges azonosítóddal. Jelentkezésed beadását követően kapod meg a vizsgadíj befizetéséhez szükséges adatokat: a vizsgadíj összegét, a számlaszámot és a közleménybe írandó adatokat. A befizetendő összeg két részből áll: vizsgadíj és vizsgahelyi díj, ezt KÉT KÜLÖNUTALÁSBAN KELL TELJESÍTENED. A vizsgadíjat a BME Nyelvvizsgaközpont számlájára (Magyar Államkincstár) kell fizetned kizárólag a díjbekérő megérkezését követően, a vizsgahelyi díjat pedig nyelviskolánk számlájára (OTP Bank) kell utalnod. A jelentkezés véglegesítéséhez az átutalási igazolást fel kell töltened a vizsgázói felületre!

Mikor lesznek a vizsgák és mennyit kell fizetni?

A vizsganaptárról és a befizetendő összegről az alábbi linkeken tájékozódhatsz.

> Általános vizsga

A jelentkezés során majd az online felület is mutatja az összegeket.

Hová kell befizetnem a nyelvvizsgát?

Vizsgadíj: A Vizsgaközponttól kapott visszaigazoló e-mail tartalmazza az átutalással kapcsolatos információkat!

Szervezési díj: a Langwest Nyelvi Központ Kft. bankszámlaszáma: 11739009-20239497-00000000 (OTP Bank), a jelentkezéssel egyidejűleg vagy azt követően, a vizsgára kiírt jelentkezési határidőig!

Kérünk az átutalás alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel a vizsgázó nevét,nyelvet fokot, típust (pl.: angol B2 szóbeli),az ötjegyű online kódodat, a kapott „Díjbekérő” sorszámát!!

A jelentkezés folyamata csak a vizsgadíj beérkezésével zárul le.

Hogyan értesítenek a vizsga időpontjáról?

Ha beosztásod elkészült e-mailben jelezzük neked.

Hogyan növelheted a nyelvvizsgád sikerességét?

Bizonytalan vagy nyelvi szintedben? Teszteld magad! > Online szintfelmérőnk segít!

Próbáld ki a választott vizsgatípust! Minden vizsgaidőszak előtt hirdetünk lehetőséget! > Próbanyelvvizsgák

Válassz csoportos felkészülési lehetőségeink közül! > Nyelvvizsga-előkészítők, távoktató program

 

Online jelentkezés