Nyelvi Központunk a tanulóink igényekre és a hatékonyságra koncentrálva, több éves szakmai tapasztalat alapján, többféle nyelvtanfolyam típust fejlesztett ki, hogy tanulóink mihamarabb elérjék nyelvtanulási céljaikat.

Válaszd ki a neked megfelelő tanfolyamot!

Oktatott nyelvek:

angol; német; francia; olasz; spanyol; orosz; magyar, mint idegen nyelv

Csoportos oktatási formában a következők közül választhatsz:

Általános nyelvtanfolyamok kezdőtől felsőfokig

A nyelvtudás valamennyi összetevőjét fejlesztjük. A nyelvórák során tanáraink  figyelemmel kísérik az egyéni fejlődést, visszajelzést adnak, hogy tanulónk még könnyebben és magabiztosabban tudjon  kommunikálni.  A kommunikatív oktatási módszer keretében csoportos, valamint páros feladatok révén gyakorolhatják hallgatóink a nyelvtani részeket. A szókincs és kiejtés, valamint az íráskészség fejlesztése gondosan felépített formában zajlik, tematizáltan. Tanóráinkon az általános területeken (család, vásárlás stb.) túl jelen vannak a napjainkhoz kapcsolódó témakörök is (egészséges táplálkozás,  vegetarianizmus, extrém sportok, környezetvédelem, stb.). Törekszünk arra, hogy ne csupán egy adott nyelvterület kultúráját és életmódját ismerhessék meg hallgatóink, hanem ízelítőt kapjanak a világ egyéb tájaiból és az ott élők mindennapjaiból is.

Ha használható idegen nyelvtudást szeretne, akkor válassza általános tanfolyamainkat!

 > Részletek

Nyelvvizsga előkészítők

Nyelvvizsga-előkészítők az egyes nyelvvizsgák sajátos követelményrendszeréhez igazodó oktatást biztosítanak. A tanfolyamtípust azok számára ajánljuk, akik már rendelkeznek a vizsgához szükséges nyelvtudással, de még a vizsga előtt szeretnének tapasztalatokat szerezni a jellemző feladatok megismerésével.

Választható nyelvek: angol; német; francia; olasz; spanyol

Előkészítők jellemzői:

Nyelvvizsga-előkészítők az egyes nyelvvizsgák sajátos követelményrendszeréhez igazodó oktatást biztosítanak.
A nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam eredményes elvégzéséhez megfelelő szintű szintfelmérő eredmény ajánlott.

A tanfolyamokon a hallgatók az írásbeli és szóbeli nyelvvizsga követelményeire épülő feladatokkal, minta vizsgafeladatok megoldásaival készülnek a nyelvvizsgákra. A tanfolyamok próbavizsgával zárulnak. A tanfolyamokat a vizsgaszintekhez igazodva alap-, közép- és felsőfokú szinten indítjuk.

Tanáraink szerepelnek az országos akkreditált vizsgáztatói névjegyzékben és rendszeresen részt vesznek a vizsgaközpontok által szervezett külső és saját, belső továbbképzéseken.
Rendelkezésünkre áll a felkészítéshez szükséges tananyag, és ami a legfontosabb, a sok éves tapasztalat.

> Részletek

Gazdasági és szaknyelvi tanfolyamok

A modern piacgazdaságban nélkülözhetetlen az általános gazdasági vagy pénzügyi, üzleti, valamint az ehhez kapcsolódó egyéb szaknyelv ismerete. Ezt a célt segítik alábbi tanfolyamaink.

Gazdasági végzettséget szeretnél szerezni?

Üzleti munkakörben dolgoznál szívesen?

Ha igyekszel naprakész lenni és már érted a gazdasági folyamatokat, akkor iratkozz be informatív szakmai kurzusunkra, ahol az angol nyelvtudásod felélénkítése mellett az aktualitásoknak megfelelően mélyítheted el a gazdasági ismereteidet is. A fő cél a szakmához szükséges szókincs gyarapítása és a kommunikációs készségek minél hatékonyabb fejlesztése. A tanfolyam mind a négy készség (beszéd, írás, olvasás és beszédértés)a szaknyelvnek megfelelő szituációba helyezett fejlesztésére irányul. A tanfolyamtípust azok számára ajánljuk, akik munkájuk, diplomájuk, esetleg külföldi munkavállalás miatt speciális szaknyelvet szeretnének elsajátítani vagy szaknyelvi vizsgára készülnek.

Választható nyelvek:
angol, német

> Részletek


Egyéni oktatási formában a következők közül választhatsz:

Langwest magánóra

A magántanulók egyéni képzési igényét kiszolgáló tanulási lehetőségek.

Magántanulók nyelviskolája

Tanóráinkon igyekszünk egyensúlyt teremteni a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos tanulói légkör között.

Mivel a nyelvtanár az egyéni nyelvoktatás keretében teljes mértékben személyre szabottan, az egyéni tanuló tudásszintjének megfelelő feladatokkal tud tanítani, ez a nyelvoktatási forma rendkívül hatékony és gyors fejlődést tesz lehetővé.

Azon érdeklődők számára ajánljuk, akiknek személyes figyelemre van szüksége. Az órát a tanuló személyes igényeihez igazítjuk.

> Részletek

Szeretnéd már most elkezdeni a nyelvtanulást? Mikor indulnak csoportjaink?

Tanfolyamkeresőnk megmutatja neked! A keresési feltételek beállítása után kilistázza hamarosan induló csoportos tanfolyamainkat. Megjelenítve a pontos időbeosztást, kezdési időpontot, árat és az igénybe vehető kedvezményeket.

Bizonytalan vagy nyelvi szintedben? Teszteld magad!

On-line szintfelmérőnk segít! A rendszerbe történő bejelentkezés után teszt kérdésekre kell válaszolnod. Ha a válaszadást lezártad azonnal megjelenik az értékelés és a helyes megoldások.