Mizák Mihály“Már 3 éve visszatérő diák vagyok a miskolci Langwestnél. Jártam intenzív nyári 2 hetes kurzusokra, és volt több online tanfolyamom is. Egyből sikerült a B2-es komplex angol nyelvvizsgám, és most a felsőfokú nyelvvizsgát is sikeresen letettem. Nagyon jól érzem magam a nyelvtanfolyamon, az órák beszédcentrikusak, célirányosak, gyakorlatiasak. A tanárnő mindig kedves, kiválóan felkészült. Sokat fejlődtem.
Nekem kifejezetten jól működik az online tanulás, mert én szerencsi vagyok, és nem veszi el az időmet az utazás. Szeretek otthon tanulni, kényelmes és időtakarékos. Csak ajánlani tudom az online órákat a Langwestnél.”

Mizák Mihály, Miskolc

 

diplcsop“Az áprilisban indult A2 szintű angol félintenzív nyelvtanfolyam tanulóiként a 80. órához közeledvén június közepén érjük el a B1 szint kezdetét. Csoportunk csupán két hónap alatt, munkavégzés mellett, heti 3 alkalommal (9 órában) sajátítja el a Language Leader Elementary kurzuskönyv anyagát, így már csak egy lépés választ el bennünket a diplomamentő programban való részvétel lehetőségétől. Célunk a program feltételeként megadott erős alapfokú  nyelvtudás megszerzése ( B1 szint vége), és ezért azt tervezzük, hogy a nyári hónapokban is folyamatos tanulással és gyakorlással fogjuk tudásunkat gyarapítani. A nyár végére mindannyian szeretnénk megfelelni a diplomamentő program szintfelmérőjén.”

Diplomamentő felzárkóztató csoport, Eger

 

alexa“Nagyon köszönöm a Langwestnek, különösen Osztafin Andreának, hogy felkészített a német középfokú nyelvvizsgámra, ami a nyelvi kurzus után rögtön sikerült! Sajnos, több próbálkozás ellenére sem sikerült az eddigi nyelvvizsgám, viszont mikor elkezdtem Andihoz járni, és elvégeztem a kurzust, megtanított olyan dolgokra, amiket eddig nem tudtam, és sikerült logikusan átlátnom a feladatokat, ami nagyban hozzájárult a sikeres nyelvvizsgához! Ezúton is köszönöm a felkészítést Osztafin Andinak!”

Szajcz Alexandra, Eger

 

 

 

eperjesi_web“A német nyelvtanulás és a Langwest szorosan összekapcsolódik az életemben hosszú évek óta: 2004-ben voltam először hallgatója az iskolának, egy alapfokú német nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam keretében – természetesen a vizsga sikerült –, majd 2012-ben ismét a padokat koptattam egy középfokú nyelvvizsga-előkészítőn és 2013-ban egy TÁMOP-os tanfolyamon. Az oktatás színvonala, a tanárok felkészültsége, a tárgyi feltételek csak javultak az eltelt 9 év alatt. Mindig maximálisan elégedett voltam mindennel. Ha választanom kell bármikor, csak a Langwest jöhet szóba, ha nyelvtanulásról van szó.”

Eperjesi Anikó, Eger

 

mezei_web“Tisztelt Nyelviskola! Örömmel tudom ajánlani Önöket az idegen nyelvet tanulni kívánok táborának. Ritka az olyan intézmény, mint a Langwest, aki ennyire odafigyel a tanulóira. Köszönettel és hálával tartozom azoknak a tanároknak, akik segítettek a német középfok elérésében! Sok tanulót és sok sikert kívánok Önöknek!”

Mezei Tamás, Eger

 

 

budai“Hola! Budai Kata Rebekának hívnak. A lehető legrövidebb idő alatt kellett megtanulnom spanyolul, mivel hamarosan Barcelonában fogom folytatni egyetemi tanulmányaimat. Így valóban nagyon sürgetett az idő. A Langwest Nyelvi Központ intenzív spanyol tanfolyamán anyanyelvi tanár, Juan Bustamante tanított. A tanfolyamot elvégezve – ma már elmondhatom -, jó döntés volt részemről. Érdemes volt elkezdeni tanulni egy számomra új nyelvet. Szeptember elején bátran vágtam neki a spanyolországi útnak, mert biztos alapokat kaptam ahhoz, hogy kint megértessem majd magam és tovább fejlesszem a spanyol tudásom.”

Budai Kata Rebeka, Miskolc

 

szantosi“Szántósi Zsófi vagyok, végzős főiskolai hallgató. A közel jövőben szeretnék egy sikeres nyelvvizsgát tenni, ezért a beiratkoztam a Langwest Nyelvi Központ olasz tanfolyamára. Nagyon örültem ennek a lehetőségnek- hiszen ez az időszak ideális volt a tanfolyam elvégzéséhez-, mert intenzív nyelvoktatáson tudtam részt venni. A tanárnőm nagyon kedves és felkészült volt, mindig jó hangulatú órákon vehettem részt. Mindenkinek tudom ajánlani az olasz kurzust, mert egy csodálatos nyelv, és itt minden eszközt biztosítanak ahhoz, hogy kitartó munkával elérd a kitűzött céljaidat.”

Szántósi Zsófia, Eger

 

bodrogi“Amikor nyár elején olvastam, hogy a Langwest Nyelvi Központban augusztustól francia nyelvből is lehetőség lesz nyelvvizsgát tenni, nagyon megörültem. Hiszen a BME nyár végi vizsgaidőszakát céloztam meg határidőként. Ráadásul nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot is hirdetett az iskola, amelyen mindenképpen részt szerettem volna venni, eddig ugyanis otthon, önállóan tanultam.
Egyéni foglalkozásokon vettem részt. Utólag azt mondom, ez volt számomra a legjobb megoldás. Így maximális odafigyelést kaptam. Az órák anyaga is személyes igényeim szerint alakult, így lehetőség volt azoknak a területeknek a gyakorlására, amelyekben gyengébb voltam. Emellett önállóan is sokat készültem. A házi feladatokon kívül is rendszeresen teszteltem tudásomat, biztosra akartam menni. A vizsga előtt kipróbáltam egyben az írásbeli anyagát, szigorúan figyelve az időre. Ezek után alakítottam ki a stratégiámat. Figyelembe véve az erősségeimet, úgy döntöttem, hogy a fogalmazásra és a fordításra szánom a legtöbb időt, és a szövegértési gyakorlatokra a javasoltnál kevesebbet. Ez a stratégia sikeresnek bizonyult, hiszen elsőre meglett az írásbeli vizsgám. Köszönöm Langwest, köszönöm Nagy Diána tanárnő!”

Bodrogi Irén, Eger

patrik

“… most lesz lassan 1 éve, hogy sikeresen letettem a német középfokú nyelvvizsgámat a Langwest segítségével. A 8 hónapos intenzív tanfolyamon a szakképzett tanárok segítségével mindenki elsajátította a nyelvet és egy olyan átfogó német nyelvismeretet kapott a 10 fős kis csoportunk, melynek egész életünkben a hasznát fogjuk venni.
2 hónapja egyéni órákat vettem, ez a leghatékonyabb módszere a nyelvtanulásnak. Felfrissítettük a szóbeli német nyelvtudásomat társalgási szinten, illetve kiegészítettük vendéglátós szakmai nyelvismerettel. Jelenleg Svájcban dolgozom és 100 %-osan kihasználom a nyelvtudásom előnyeit.
Nyelveket hasznos és érdemes tanulni, erre a legjobb hely a Langwest Nyelvi Központ!”

Szilágyi Patrik, Svájc

 

somogyi“Somogyi Viktória vagyok 17 éves tanuló. A Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium 11. osztályába járok Egerben. 2011. októberében részt vettem egy angol, szóbeli előkészítő tanfolyamon  a Langwest Nyelvi Központban. Nagyon élveztem az órákat, kiváló tanárok segítségével készültünk fel a szóbeli vizsgára. Rengeteg hasznos és új szót, kifejezést tanultam illetve azt is elmondták, hogy mit várnak el a vizsgán tőlünk. Sok típusfeladatot gyakoroltunk és az utolsó órán egy próbavizsgát is csináltunk. Nagyon jó volt a légkör, remek kis csapattal dolgozhattam együtt. Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot, hiszen nagy segítség a felkészülésben. “

Somogyi Viktória, Eger

 

infotechKét féléven át készültünk az angol informatikai szaknyelvi vizsgára. A tanfolyamon tanárunk mindig érdekes és aktuális témákat hozott a foglalkozásokra, amelyeknek köszönhetően folyamatosan sikerült fenntartania az érdeklődésünket. A két félév során megszerzett ismereteket megfelelőnek éreztük ahhoz, hogy próbára tegyük magunkat a Lexinfo informatikai nyelvvizsgán. Ajánljuk a tanfolyamot mindenkinek, akinek szüksége van nyelvvizsgára, vagy szakmai tudásának bővítésére. Minden új tanulónak eredményes felkészülést kívánunk a Langwestben!”

Dobos Rhea és Varga G. Tamás, Eger