31 Már

Vizsgafelkészítés és vizsgáztatás EGY HELYEN!

Tudásod olyan szintet ért el, hogy eljött az ideje nyelvvizsgát tenni!

Angol csoportos előkészítőnket középfokú (B2) és felsőfokú (C1) szinten, német  csoportos előkészítőnket középfokú (B2) szinten indítjuk  iskolánkban alkalmazkodva a BME vizsgaidőszakokhoz.

Mivel nyelviskolánk a BME vizsgahelye, ezért a vizsgádat a tanfolyam során megismert és megszokott környezetben teheted le. A jelentkezés előtt szintfelmérésre is várunk, melyet szintén vizsgáztató tanárok végeznek!

A szóbelire és az írásbelire készülőket külön csoportba soroljuk. A téli, tavaszi és őszi vizsgaidőszakokban 20- 20 órában, a nyári vizsgaidőszakban pedig 40-40 órában készülnek fel a vizsgára. A 20-20 órás előkészítőink általában heti 2×5 tanórában, péntek délután és szombat délelőtt, a 40-40 órás nyári előkészítőnk esetében kedden és csütörtökön délelőtt az írásbelire készülőknek, hétfő, szerda és pénteken délelőtt a szóbelire készülőknek vannak az órák. A komplex előkészítőt választók természetesen minden képzési napon részt vesznek a nyelvórán.

A tanfolyam során célirányosan azokat a készségeidet fejlesztjük, amelyek a nyelvvizsgán megmérettetésre kerülnek.

A felkészítő órákon kívül a tanuláshoz szükséges tankönyveket is tartalmazza ajánlatunk. A tanfolyam ideje alatt kedvezményes áron szóbeli és írásbeli próbavizsga-lehetőséget is biztosítunk. Ekkor kipróbálhatod a vizsgaszituációt, megismerkedsz a vizsga tartalmával, típusfeladataival, gyakorolhatod az időbeosztást. A vizsgáztató tanárok a kijavított dolgozatok alapján egyénileg látnak el tanácsokkal a hatékonyabb felkészülés érdekében.

Az előkészítők pontos kezdési időpontjairól a tanfolyamkeresőnkben tájékozódhatsz!

> Tanfolyamkeresőnk további részleteket közöl előkészítőinkről

> Jelentkezés előtt használd szintfelmérőnket!

> Jelentkezés